Pagina's

donderdag 9 februari 2012

De Orde der Geneesswetsers



Reeds sedert 1680 bestaat in het diepste geheim de orde der geneesswetsers, maar in deze tijd willen we toch een groter publiek bereiken dus is in innig overleg besloten om van de moderne media ons wapen te maken. Er is heden ten dage toch een enorme druk om onze doelstelling in diskrediet te brengen. Door vermeerderde openheid, zullen wij ons strijdbaar opstellen, ter meerdere eer en glorie van de Orde van de Geneesswetsers.

Dit zullen wij doen door onze diensten op basis van no cure, no pay open te stellen voor iedere diereigenaar, waarbij de vraagstelling wordt ingedeeld in een gradatie die bepaald welk percentage van uw inkomen onze orde dient toe te komen. Uiteraard gaan wij uit van de waarheidslieve diereigenaar en daar tegenover stellen wij onze onfeilbare diensten. Uw vragen worden door ons team van gediplomeerde specialisten beantwoord. Omdat we toch zeker een flinke belangstelling verwachten  behouden wij ons het recht voor een selectie te maken uit de aangeboden vragen. 

We willen starten met de volgende binnen onze orde vertegenwoordigde disciplines, de Bach-therapie, directe healing, astrale en sub-astrale reading, levende steen therapie, selectieve water en alcohol-therapie, als ook over enkele weken de esotherische oliën. Daarnaast bevelen wij tevens de door ons eeuwenlang verzamelde technieken en middelen aan tot fabricage in heelzalven aan. Elk hiervan is uniek van samenstelling op de uiterst individuele klacht per dier
Wij kennen al eeuwen de uitstekende uitwerking van deze therapieën waarvan vele van vader op zoon en moeder op dochter in het diepste geheim zijn doorgegeven. Wij zijn dus vrij van moderne afdwalingen. Vandaar dat wij ook onze unieke no cure no pay service aan kunnen bieden, daar het resultaat voor ons steeds tevoren vaststaat.  Op deze manier loopt u dus ook geen enkel risico op wanprestatie of bedrog.

2 opmerkingen:

  1. Onze schimmel bokt iedere keer tot de amazone eraf ligt.
    Wat kunnen wij doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Door de drukte met de vele aanvragen van de readingen heb ik deze niet gelezen en even over het hoofd gezien, daarvoor onze excuses, Vind u het goed als we er morgen op terugkomen in een speciale blogbericht. Graag zou ik dan van u het ras en geslacht en de naam van het betreffende paard vernemen, dat maakt het iets gemakkelijker om in contact te komen met deze schimmelsoort. Dat kunt u gerust onder dit bericht plaatsen discretie is verzekerd.

    BeantwoordenVerwijderen