Pagina's

maandag 20 februari 2012

Nieuwe dienst, forumbewaking en forumcoach

Nergens blijkt zoveel aan beurslegerij gedaan te worden als op paardenfora, daarvoor bieden wij nu een extra dienst aan, zodra iemand in zijn of haar tekst van een forumbericht volgend op een mogelijke verleiding tot beurslegerij, het woord Kakadorus typt, krijgen wij vol automatisch een verbinding. Wij kunnen u dan duiden of het een lid is uit onze Orde der Geneesswetsers of gaat om een van de velen uit het legioen der beurslegers.

Tegen meerprijs is het mogelijk ongewenste uitoefening te blokkeren via een sub- astrale bundel of het aanbrengen van een magistrale edelsteen, u kunt dan iedere volgende poging zonder bijwerkingen en gevolgen negeren. Deze dienst is ook integraal aan te bieden aan forumbeheerders.

Een tweede mogelijkheid is die van de forumcoach, deze staat u privé bij en maakt u weerbaarder tegen aanvallen van beurslegerij. Hiervoor kunnen wij u zowel een eenmalig dagtarief aanbieden, als ook een dalurenkaart, ook de zogenaamde 10 realenkaart is mogelijk tegen gereduceerd tarief.
Naast deze diensten , kunnen wij u , uiteraard een zeer gunstige behandeling aanbieden volgens de regelen der Orde der Geneesswetsers op basis van no cure , no pay. Echter dienen wel eerst de transportkosten voor het ongedaan maken van mogelijk reeds aangerichte schade door beurslegers worden voldaan.





Mocht u onder veldomstandigheden een beursleger op uw pad vermoeden, dan kunt u ook nog de kikkerproef afnemen, ieder lid van onze Orde der Geneesswetsers heeft namelijk de bekwaamheid tot kikkerfluisteren. In onze lage landen is altijd binnen loopafstand wel een levenssfeer aanwezig voor deze zeer edele diertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten