Pagina's

vrijdag 17 februari 2012

Casus 5: Een complex probleem

Geachte Madam.V.

Wij zijn al jaren in het bezit van een Pyreneese berg pony.
Het was immer een vrolijk dier, maar ze wordt de laatste tijd met de dag chagrijniger en doet niet anders dan haar gal spugen.....althans dat is mij verteld door een readende mevrouw van een paar straten verderop....het is zelfs al zo erg dat ze signalen van andere dieren niet meer goed door krijgt door de storende invloed van het energetisch energie veld, dat onze Vincenza, want zo heet de pony verspreid.
Uiterlijk valt er niet veel aan haar te zien, behalve dan hier en daar een rood bultje, dat na wat vocht vrijgelaten te hebben verandert in een droog rood vlekje.
Madam.V. we zijn ten einde raad en hebben zelfs de R.C.D.(radio controle dienst)al aan de deur gehad omdat ze vermoeden dat we een radio piraat in onze stal herbergen.
HELP
gr,K. Paardenpoot.

Het voorschot van €1856,81 heb ik gelijk overgemaakt.
Het viel mij nog alles mee.
Wilt u wel voortmaken want de RCD dreigt met inbeslagname wegens storing van de communicatie van het vliegverkeer.
Groet,K.


Onze eeuwenoude werkwijze:


De Pyreneese bergpony blijkt toch duidelijk een misverstand, blijkbaar lopen hier oud-oost-Nederlandse bloedlijnen samen met een zuid Europese verbinding, hoewel de gegevens duidelijk traag binnenkomen lijkt het erop dat dit toch niet het Pyreneese berggebied betreft, doch eerder iets als een zuidelijk eiland.
Wel is duidelijk dat deze pony een erg negatieve invloed met besmettelijk karakter bezit.
Voorlopig is het voorstel om eerst enkele EHBO maatregelen te treffen, ten eerste stringente isolatie, daarnaast stellen wij hiervoor de noodzakelijke betreding van het quarantaine gebied, onze reeds bekende witte pakken ter beschikking.

Als eerste lijkt ons het noodzakelijk om de volgende heelzalven toe te passen, ten eerste Plasticinus totalis F16, welke afdoende moet zijn om vervolgens een uitgebreide laag van de heelzalf: Plumbum- mercurius obscuris rotunda LD 50, aan te kunnen brengen, let op deze laatste moet beslist voor middernacht aangebracht zijn. Dit zal ook de mogelijkheid tot uitmeting door de RCD voorkomen.
Verder zal het nodig zijn om op hoogte instelbare kristallen te plaatsen, maar deze ook te verbinden met een astraal scherm van idiotiserend Magnesia plenta met Pimpinella 19 gram, in dit ernstige geval 3x daags aanbrengen. Hiermee hopen we voldoende tijd te winnen dat dit specifieke en zeer ernstige geval opgelost kan worden voor de verlengde startbaan in Eelde gereed is, zodat niet langer verstoring van het dan toegenomen luchtverkeersnet plaats hoeft te vinden.
In heel het land zijn de ordeleden druk bezig om zowel helder contact te kunnen maken, maar ook een passende en meer definitieve oplossing mogelijk te laten worden, al zal deze pony voortaan toch het best op zijn plaats zijn in een besloten gemeenschap. Mogelijk dat daar ook het nationale beeldlijnnetwerk voor benut gaat worden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten