Pagina's

vrijdag 30 maart 2012

Krab eens aan mijn meridiaan, mijn aura jeukt!

Waren wij, van de Orde der Geneesswetsers eerder vooral gecharmeerd van de geschoolde humor, nu wij de toegang tot het moderne internet ontdekt hebben, zijn we om. Nergens wordt de bulderende lach meer gestimuleerd dan daar, vooral de pagina’s der beurslegers zijn een aanrader. Ook nog geheel gratis uiteraard. Let wel op; te uitbundig lachen kan bijwerkingen hebben op uw lichaam, je schijnt er gezonder door te worden, maar ook lichte tot matige verkramping van buik en kaakspieren kan voorkomen. Verder kunnen er nog wat ongewenste effecten uit voortkomen, waardoor u zich in sociaal opzicht in een lastig pakket kunt raken.
Ook een aanrader voor gebrekkige inspiratie, dus beroepsbeoefenaars van het genre Youp van ’t Hek en co, een vaste aanrader.

De leukste vondst deze week komt wel toe aan de aanbieders van acupunctuur-crème, met wat gelukkige samenloop van omstandigheden tref je het! De werkzaamheid schijnt af te lezen te zijn aan het gaatje in je beurs, je paard en je gebruikte vinger. Maar goed het voorkomt dan wel weer dat de goedbedoelende amateur-acupunctuur bedrijver met naalden moet googelen.
Zeer waarschijnlijk is deze vorm der acupunctuur binnenkort verkrijgbaar als homeopathisch verdund aftreksel, daar moet de werking vast en zeker van verbeteren.
Ook erg grappig de taalkundige gymnastiek uitgelokt door de nieuwe regels rond biociden, je mag namelijk niet zomaar meer beestjes doodmaken of wegjagen of uit hun territorium verdrijven, ook niet voor ze er zijn, eerst dokken en laten zien dat het werkt. Nu krijgen we dus huidverzorgingsproducten voor dieren, die als bijwerking invloed hebben op nare beestjes of voedingssupplementen die het ….klimaat verbeteren. Met als bijwerking helaas dat de beestjes er niet meer willen komen. Best grappig omdat de indruk in de pers toch breed is dat klimaatverandering juist meer lastige beestjes zou opleveren.
Ook helemaal naar de tijd van het jaar, de voorjaarsontgiftiging, krijg je toch bepaald sterk het beeld voor ogen van nano-kabouters die met hun bezempje de lever en aderen eens goed uitsoppen en alle vuilniszakjes vol onhandige stofjes door de winter verzameld door de nieren naar buiten staan te persen.
Gelukkig treft u het bij ons de mensen van de Orde der Geneesswetsers beter, wij zijn in onze aanpak dermate traditioneel dat wij geen last hebben van wetten en regels, steevast valt ons protocol onder de uitzonderingen. De gedegen werkzaamheid van onze interventie staat reeds generatie’s lang vast als een huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten