Pagina's

zondag 1 april 2012

Dieptriest.

Na alle bulderende lachbuien van vorige week, blijken er toch grenzen aan humor te zitten. Sommige fantasierijke personen blijken hun vrijheid van meningsuiting en drukpers toch wel wat op te rekken tot buitengewone proporties.
Kom je dus zomaar op wat de meest grappige dag van april hoort te zijn op een website die een ernstige ziekte tot cadeautje bombardeert, alsof ziekte dit ooit zou kunnen zijn. Stel u even voor dat u heden morgen uw paard met een hevige koliek had aangetroffen en dat paard dan goedmoedig op de hals had moeten kloppen, met de woorden: wat een prachtig cadeautje heb je gekregen, weet je wat om het te vieren, slingert het baasje even de laptop aan, voor wat virtuele geneesknuffels, wat online cursussen hoe wordt ik blij van koliek (zou dat met die graanveldcirkels dan ook aangeraden worden?), wat digitale homeopathie erbij en hoppa, jouw dag kan niet meer stuk!

De meeste onder ons zullen dan toch direct verwachten dat baasjelief dit gesprek direct aanvult met : hihi, 1 april !
Voor veel aanbieders van beurslegerij is het dus waarschijnlijk een groot cadeautje dat het contact slechts virtueel plaats vindt!
Nee, in de eeuwenoude analen van de Orde der Geneesswetsers hebben wij de conclusie, dat ernstige ziektes cadeautjes zouden zijn niet kunnen vinden, wel nog wat oplossingen voor de aandoening fantasica extremis bij mensen, helaas vallen die dan net weer onder het hedendaagse strafrecht!

1 opmerking:

  1. Hihihihi, je zult het maar treffen, heb ik net stroo nodig voor mijn aardbeien. Veel gezweef is meer waard dan de therapieën van tegenwoordig.

    BeantwoordenVerwijderen