Pagina's

donderdag 15 maart 2012

Een week vol probleempaardjes.

Deze week was het erg druk met vragen over probleempaardjes, opvallend veel merries dit maal. Dit maal willen we wat casussen behandelen waarbij vooral het aanroepbaar zijn van deze fraaie dieren centraal staat.


Casus 3-1
Betreft een Brabantse merrie , niet te groot, wel prachtig papier erbij genaamd Nicolle, bij deze merrie blijkt het uit de stal halen de laatste nogal problematisch, wie haar ook roept, de groene wei blijkt toch niet de uitnodiging te zijn die het eerder leek. Deze merrie loopt richting de derde leeftijd, de tweede leeftijd is echt voorbij.
Nadat wij van de Orde der Geneesswetsers in conclaaf deze merrie via spirituele aanstraling binnen onze kring hebben uitgenodigd bleek het volgende; duidelijk sprake van een lek in de aurabedekking van het linkeroor, ook rechts werd een kleiner lek gevonden. Dit soort lekkages wordt regelmatig gevonden in het vroege voorjaar en met name bij op stal gehouden paarden, de beste aanpak lijkt ons na gezamenlijk oordeel, het tijdelijk wijzigen van de auratint, iets meer naar de koele en koude kleuren als blauw of zwart, warme tinten als de rode of de opwekkende, voornamelijk groene tinten lijken ons minder passend op het moment. De koele en koude tinten kunnen tijdelijk wat extra rust en inzicht geven waarbij via directe blootstelling aan indirect en direct zonlicht wederom op later tijdstip, zo rond midzomernacht het aura herstelt kan worden.


Casus 3-2
Betreft de enige ‘mannelijke’ patient deze week, een wat oudere, maar zeker niet gewillige fjordenruin, genaamd Karel. Karel lijkt de laatste tijd zijn plaats niet meer te kennen, dringt zich nogal op aan andere paarden zonder dat hij daar feitelijk nog de status voor heeft. Een oudere ruin is natuurlijk geen geschikte kandidaat voor zogenaamde ‘leithengst’.
Nadat we via sub-astrale aanstraling contact gelegd hebben bleek zijn gedrag duidelijk te wijten aan een minderwaardigheidscomplex, lang geleden was hij inderdaad een gewilde dekhengst en stonden de merries voor hem in de rij. Nu als ruin blijken de merries in zijn huidige kudde hem niet serieus te nemen. Hij probeert dus vooral wat opdringerig te zijn naar merries die hem minder goed kennen uit zijn hengstenperiode.
De voorlopige afspraak is dat wanneer er een aanvraag binnenkomt van een hengst die te veel neigt naar ruinengedrag, er tussen dit paard en Karel een astrale transplantatie zal plaatsvinden, zodat Karel beter in staat zal zijn een gematigder houding binnen de kudde te vinden en zich daarin ook weer opgenomen kan voelen.

Casus 3-3
Wederom een Brabantse schone, dit maal een wat rossige vosmerrie, genaamd Elina. Elina is de laatste tijd een beetje de hekkensluiter van de kudde en heeft toch een wat depressieve invloed op de andere paarden, ene keer werkt ze goed mee, andere keren duidelijk kont tegen de kribgedrag.
Bij het eerste contact met onze ordeleden werd direct helder dat dit paard een zogenaamde beelddenker is, echter hier en daar werd wel een wat optimistischer beeld geschetst dan de werkelijkheid. Uiteraard is het een oude wijsheid dat de vosmerries nogal hun grilligheden vertonen. Bij deze merrie werd duidelijk dat hier duidelijk een probleem zichtbaar werd in de dominantie-chakra, ook bleken een aantal gehoormeridianen duidelijk een verbuiging te tonen, waardoor de informatieoverdracht duidelijk gehinderd werd, de vraag kwam wel binnen, maar het antwoord bleef uit of was toch minder passend gezien de vraagstelling.
Voor deze merrie willen wij vooral de klankschaal en wassingsceremonie aanraden, samen met de cursus helderhorendheid voor paarden, de laatste is een groepsessie, waar liefst zoveel mogelijk kuddegenoten bij betrokken worden. Direct ingrijpen op de dominantie-chakra is geen aanrader, eerst zullen de emotieve en attentieve chakra’s op orde moeten zijn voor dominantie chakra’s kunnen worden gerepareerd. Hiervoor raden wij onze heelzalven, nummer 17, 21 en 44 aan. Verder zou wat selectieve alcoholtherapie hier ook de verstandigheidsmerdiaan wat kunnen versoepelen.
Verder zou een zogenaamde heelketen met daar aan robijn en magnetisch lood zeker een blijvende bijdrage kunnen geven.




2 opmerkingen:

  1. In het geval van Elina is met het aura duidelijk niets mis,,,hetkan echter wel een tikkeltje roze gebruiken.
    Wel heb ik tijdens een electro magnethische,telepathische sessie ,heel duidelijk kunnen zien,dat er een enorm gat in haar Libido zit,dat het best gevuld kan worden door een hengst,bij voorkeur geginnende met de letter B,gevolgd door een oneven aantal letters.
    Aan gezien het hier om een quadrantische aan doening gaat,is het het beste alles in vierfout uit te voeren,en ook de hengsten naam tot vier letters te beperken,
    Om een lang verhaal kort te maken:Elina is toe aan een stevige beurt.....maar dan wel quadratisch.
    Met vr groet.
    K.Paardenpoot

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas moedigen wij het aanparen van niet geregistreerde dieren of een zogenaamd tot een zelfbedacht stamboekje behorend, niet aan, van beide dieren is geen stamboom bekend en gezien de huidige markt waarin een fijn gebruikspaard al niet ten gelde te maken is, is dit dus pure vermeerdering, uiteraard is uw expertise over terugdringen van het libido bij paarden dmv dracht zeker een werkzame aanpak.

    BeantwoordenVerwijderen