Pagina's

donderdag 22 maart 2012

Casus 4-3 meervoudige paardigheid.

Zeer boeiend , maar uiterst zeldzaam geval, een paard dat meerdere keren per dag totaal in gedrag veranderd, nu is dat zeker geen zeldzaamheid, maar wel met de nu vaststaande oorzaak. Het ging hier om duidelijk niet verwante gedragingen , maar duidelijk gescheiden gedrag per moment, zonder enige samenhang met wat er verder gebeurde of afspeelde in de omgeving.


Allereerst zijn andere mogelijke oorzaken en plausibele verbanden doorlopen, doch bij via het toepassen van uiterst geleide selectieve perceptie kwam vast te staan, dat het hier meerdere dieren in een lichaam betrof. Een uiterst gecompliceerd geval, allereerst moest getoetst welke nu het beste zou voldoen aan het betreffende stoffelijke paardenlichaam, zodat de juiste selectie uit het stoffeloze deel verwijderd kon worden.
Hiervoor zijn de paardigheden eerst kwalitatief gescheiden via centrale magnetische energieën, waarbij elke paardigheid tijdelijk opgeslagen kon worden in een stoffeloos geheel, een voor een zijn de paardigheden uitgetest op passend bij het stoffelijke verschijnen. Uiteraard staat bij deze therapie het paard voorop en niet de wens van een eigenaar, het best passende zou zeker kunnen bijdragen dat de befaamde klik niet langer aanwezig blijft.

De vervolgtherapie bestaat vooral uit het plaatsen in een geselecteerde kudde, van gelijke paardigheden, zodat er geen sprake kan zijn van retoxicatie, hierbij worden de grenzen van het leefgebied tijdelijk afgebakend met extra gereinigde bergkristal uit de eerste oogst. Zolang het paard binnen deze atmosfeer aanwezig blijft zal er zeker geen spontane regressie kunnen plaatsvinden.
Echter wanneer ook wederom buiten de beschermde sferen getreden wordt zal blijvend het besprenkelen met selectieve water therapie noodzakelijk zijn, eventueel naar keuze uitgebreid met enkele geneeskralen of een kootbandje. Meerdere kootbandjes is mogelijk, doch slechts in oneven aantal toegepast.

2 opmerkingen:

  1. Ik ken dat...heb eens een paard gehad met de zelfde stoornis,,,,hebben we niets aan gedaan,was namelijk reuze handig,,,,het paard produseerde namelijk heerlijke en super grote eieren......we hadden een bordje bij de weg....prima handel was dat.....jammer genoeg hield dit op toen het arme dier zich inbeelde een zeepaardje te zijn,en jammerlijk verdronk
    gr,K.Paardenpoot

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik mag hopen dat het paard van de heer paardenpoot niet naar de rendac is afgevoerd,want dat zelfde hebben wij ook mee gemaakt.
    Het betreffende paard ,hebben we toen op bij volle maan op sterkwater met geheugen gezet,en vervolgens laten instralen,door een dame in een paarse jurk....het resultaat was verbluffend,na de eerst volgende zonnewending,kwam het paard weer tot leven,en was beter als ooit te voren....het had ondermeer een super geheugen gekregen....enigst nadeel was dat hij steeds naar de Betuwe wilde.
    VR.GR,E.U. Calipta

    BeantwoordenVerwijderen