Pagina's

zondag 25 maart 2012

het blog der wijzen: Schudden met niks en een beetje!

Via ons uitgebreide netwerk in den lande worden wij uiteraard snel en zeer secuur op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen bij het legioen der beurslegers.
Soms echter, gaat dit zelfs onze geoefende fantastische breinvermogens te boven, de allernieuwste trend blijkt namelijk digitale homeopathie, onze stellige indruk is dat het toch meer gevolgen kan hebben dan zogenaamd genezen.

Digitaal is dus per computer van a naar b verplaatsen van heel veel nullen en eentjes, naar keuze via een documentje of een schijfje worden dus de nodige gegevens aangeleverd, meer weten was niet noodzakelijk volgens onze instructie. Echter hoe werkt hierbij het noodzakelijke mengen. Blijkbaar is hier ineens geen sprake meer van het geheugen van water, maar van verzendbare frequenties en dat schudden, ons bekend als zeer wezenlijk en onmisbaar onderdeel der homeopathie dat ontstaat doordat je de gebruiksaanwijzing aandachtig volgend in de slappe lach schiet of moet je een flesje speciaal water in de kast van je pc plaatsen en dan het geheel schudden tot de benodigde sterkte verkregen is. Raakt het geheugen van de pc hierbij niet blijvend verstoord of zelfs vernietigd? Hoe bescherm je een digitaal product bij de uiteindelijke bereiding van omgevingsstraling en electrosmog? Terwijl dit laatste toch erg bij de aanprijzing wordt benadrukt als ongeschikt maker voor de authentieke bereidingswijzen der homeopathie.
Misschien zit de oplossing in het bij het opladen van de digitale homeopathische frequentie naar het omzetten in een stoffelijk voorkomen in het gelijktijdig gebruiken van een oorkaars? De ouderen onder ons zullen zich dit nog wel in hun geheugen kunnen oproepen, van feesten en partijtjes uit de vorige eeuw, waar na voldoende inname van zekere elixers, meestal wel enkele personen overgingen tot acrobatisch tabaksgebruik. Helaas ontbreekt in de huidige oorkaars zelfs dit genotmiddel, maar andere bijeffecten,inclusief voor joker staan zijn niet vervangen.

Duidelijk voor onze Orde dat wij toch eens een aanvullende cursus digitalogie moeten overwegen!
Enige mogelijke werking der homeopathie in combinatie met digitale schijfjes die ons bekend is, is een geval waar na een spontaan optredende verticale verplaatsing van grondwater, waarbij een grote partij digitale schijfjes tijdelijk ronddobberden, de personen die met het residu in aanraking waren duidelijk aangespoord heeft tot een grotere productie van digitale schijfjes. Enig mogelijk risico is dus zeker te verwachten.
Helaas konden wij geen risico-inschatting vinden m.b.t tot personen die in hun stoffelijke staat toch gemiddeld een klein emmertje water bevatten vrij van onbedoelde inmenging van potentie’s te houden. Men lijkt ons toch geen risico te willen lopen, om wanneer we vriendelijk schuddebuikend voor het scherm zittend, opgezadeld worden met hartwormen, droes of verlaagde immuniteit.
Uiteraard wijzen wij u er bescheiden op, dat onze veel oudere selectieve water en alcoholen therapie volkomen betrouwbaar blijft, ook in beladen en geladen omgeving en wij toch de voorkeur hebben voor traditioneel afleveren per bode of direct afhalen in persoon. Zolang mailservers nog geen trechters meeleveren zullen wij dan ook geen risico’s nemen om ons gegarandeerd werkzame product digitaal te verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten