Pagina's

maandag 26 maart 2012

Casus 5-3 Het opgeblazen paard

Hier waren wij vlot uit, dit is duidelijk een geval van overgepotentioneerd gefluister met paarden. Juist de lage vibratie en toonhoogte versterkt de uitgaande luchtstroom vanuit de trainer naar het inwendige paard, wanneer dit tijdens de overbrenging stagneert, ontstaat een opgeblazen paard.

Hiervoor bevelen wij ten zeerste aan het analoog en klankarme roeptoeteren aan. Via het gebruik van de roeptoeter bij zonsopgang zult u zichzelf voortaan vanzelf in stille signalen gaan uitdrukken. De beste locatie voor beginnende roeptoeteraars bevindt zich alhier: N 52°22,376' E 4°53,594'
Het is mogelijk hier zowel individueel als met uw zelf samengestelde groep van gelijk roeptoeterniveau te verzamelen, let wel, men dient bij voorkeur een half uur voor zonsondergang aan te vangen met de reinigingsceremonie, zodat u in de juiste stemming in de minuut van zonsopgang direct kunt starten, na enkele sessies kunt u voortaan ook aan huis werken. Een getuigenschrift van deelname is mogelijk.
Wij werken zonder dure docenten en u ontvangt bij aanmelding de duidelijke instructies zodat u voorbereid aan de slag kunt, immers roeptoeteren is een sterk individu gerichte aanpak.

1 opmerking:

  1. oh jee....ik ben bang dat ik van toeten nog blazen weet.....
    gr,Coboy Henk

    BeantwoordenVerwijderen