Pagina's

donderdag 12 april 2012

Lijntjes in de knoop.

Af en toe geeft het toch duidelijk gefronste wenkbrauwen, wanneer je hier en daar wat rond leest moet er toch behoorlijk wat mis gaan.
Leylijnen, aardstralen, wateraders, meridianen, energiepunten, energiebanen, radiosignalen, zendmaststraling en dat allemaal tegelijk aanwezig in of om je paard.
Dat gemengd met de minder belijnde feng shui, aura’s en alle spirituele wolken, oude levens, electrosmog etc. als oorzaak voor ongenoegen.
Kenmerk: ze kunnen stuk en ze kunnen geheeld, stuk gaan blijkt tot nog toe gratis te zijn, voor heel maken kan het behoorlijk prijzig worden. Blijf je wel steeds met de vraag of het ombuigen van een lijntje type a, lijntje type b en c niet juist in de weg zit, al kun je steeds vaker bij dezelfde beursleger terecht om meerdere euvels te verhelpen, het wordt toch wel lastig wat je dan nog als meest werkzaam kunt aanprijzen, maar het verkoopt toch best behoorlijk door de eeuwen heen!

Wat is het leven der ordeleden de Geneesswetsers dan toch simpel, gewoon even een stukje afbakenen zodat de juiste aanstraling gegarandeerd is en directe astrale communicatie, niets zweverigs aan, gewoon logisch toepasbare oplossingen. Uiteraard ook zeker niet gratis, voor eeuwenoude toepasbare kennis moet men iets over willen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten