Pagina's

donderdag 8 maart 2012

Ontdekking!

Recent blijkt een nieuwe bacterie ontdekt te zijn, het betreft een minder gevaarlijk broertje van Costridium tetani, deze ontdekking is geheel te danken aan de beurslegers in Nederland. De wijze van verspreiding binnen de paardenpopulatie is voorzien via inenting met een tetanus toxoid , bereid uit Clostridium tetani, de diagnose is uitsluitend vast te stellen via de biotensor, maar ook de lecher-antenne zou hiertoe in staat moeten wezen.

Helaas wordt er nog uitermate geslotenheid betracht over de benaming van deze boosdoener, niet echt gepast om een bacterie met mogelijk infectieuze capaciteiten slechts in besloten kring te delen. Gelukkig blijken de cliënten voldoende loslippig en is dit via publicatie op een paardenforum toch naar buiten gekomen.
Uiteraard was het met de uitgelekte informatie een simpel gegeven en ook wij kunnen uiteraard dit Processus fantasica voor u aanpakken, uiteraard op basis van no cure, no pay. Waarbij wij met de inzet van communicerende aardstralen deze in de kiem kunnen smoren, bestrijding via astraal vlak raden wij niet aan, aangezien deze familie vooral geaard voorkomt.


Wij kunnen hiervoor aantrekkelijke Doe het zelf pakketten aanbieden, geschikt voor maximaal 5 paarden of 3 ezels, echter voor Shetlanders en minipaarden raden wij vanwege de korte lijn tussen behandelplek en bodem aan, deze kit slechts voor eenmalige toepassing te benutten.
Tevens bieden wij aan de aardspray, deze kunt u aanbrengen op de bodem onder het betreffende paard tijdens een vaccinatie, de ioniserende en magnetische cellen in onze bodemspray, verhinderen volledig elke overstap of mutatie. Bij deze aardspray is tevens een isolatiepak inbegrepen, een vol gelaatsmasker moet u zelf voorzien.
Tijdens het toedienen van de entstof is het aan te bevelen een standvlak van elzenhout aan te brengen, zodat ook de behandelend veterinair gevrijwaard is van overbodig contact.
Laten wij er gezamenlijk zorg voor dragen dat deze Bacterium processus fantasica geen vaste voet krijgt in onze paarden.

4 opmerkingen:

  1. Pas op hoor,,,,dit kan linke soep zijn.
    Lees volgend artikel:

    bron:wikigroomia.

    Aardstralen,healende energie,en GSM Straling is van invloed op u en uw kinderen
    Er is in de wereld veel discussie over "straling". Wetenschappelijk is bewezen dat Aard straling van invloed is op ons lichaam. De discussie gaat over het feit of dit wel of niet slecht voor ons is. Zelfs tussen de landen onderling zijn er grote verschillen. De gezondheidsraad heeft veelvuldig het advies gegeven meer onderzoek te laten verrichten, hier wordt echter weinig gehoor aan gegeven.


    Ondertussen zijn er onnoemlijk veel mensen die klachten hebben bij het gebruik van de GSM / computer / laptop / Wifi en bovenal DECT telefoons (draadloze huistelefoons),maar voor,en bovenal healers,en aardstralen De klachten varieren van duizeligheid, vergeetachtigheid, brandend - en drukkend gevoel in het hoofd, slapeloosheid, onrust, depressiviteit tot hersenbloedingen. Ook is aangetoond dat straling van invloed is op de foetus bij zwangere vrouwen. Kijk voor externe nieuws-items ook eens bij onze rubriek "nieuws", deze wordt wekelijks bijgewerkt.



    Wist u bijvoorbeeld dat een healer 100x per seconde pulst, zodat u ten aller tijde bereikbaar bent en dat dit 300 mtr. uitstraalt?



    Veel van deze mensen merken pas op dat de klachten ontstaan door UMTS/GSM masten/healers/readers/aardstralen wanneer ze elders verblijven en dan geen klachten meer hebben. Zembla gaat een objectieve documentaire maken





    gr,K.Paardenpoot

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zal onze Wiccapidea hier ook op gaan naslaan, dit komt me zeer bekend voor, de bijwerkingen van de moderne apparatuur kennen geen grenzen. Uw Wikigroomia is trouwens een betrouwbare bron die ik iedereen aan kan raden, tenslotte kan iedereen zomaar wat beweren en op internet zetten zonder enige studie en kennis van zaken, dat moet ogenblikkelijk gestopt worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ja....voor ik het vergeet....natuurlijk ook nooit je oren uitspuiten met ingestraald water,want dat kan ernstige schade toebrengen.

    gr,K.Paardenpoot

    BeantwoordenVerwijderen
  4. PS, ik vergat ook mijn bericht van 1:46 te ondertekenen Bij deze arnicaparaabnormala

    BeantwoordenVerwijderen