Pagina's

dinsdag 6 maart 2012

Mag dat zo maar!!!

Deze week waren we toevallig in de gelegenheid eens een kijkje te nemen bij onze collegae de veterinairen, maar wat een schok! Wat blijkt, ze hadden echt veel te lage prijzen op hun lijst staan, om toch eens verder te informeren, hebben wij ons op het internet begeven en inderdaad, dit moet een afspraak zijn binnen de sector, met kwade opzet, ze werken massaal onder de prijs, zelfs inclusief accijnzen en belastingen blijven ze op veel te magere prijs hangen.
Hoe kunnen wij dan blijven concurreren, willen wij onze diensten volgens onze kwaliteitsnormen blijven voortzetten, zullen wij toch onze bijeenkomsten moeten handhaven wereldwijd, wij kopen al gezamenlijk in, waardoor onze prijzen zeker aanvaardbaar blijven en brengen op vele vlakken zelfs een uitgebreider pakket aan.
Wij zouden onze klanten te kort doen wanneer we van slechts de subastrale motivatie gebruik gingen maken.

Ook voor de beurslegers zijn de prijzen der veterinaire stand veel te laag, waar je daar direct al voor een consultatie op afstand vanaf een 50 euro mag aftikken, rekenen de veterinairen, vanaf 30 euro voor een consult aan huis gratis een hoofdstrijkje en zelfs het afsluitende afklopje is daar inbegrepen!
Het moet duidelijk zitten in te laag berekend arbeidsloon en onkosten, want de kosten van medicatie en behandeling gaan redelijk gelijk op, een busje auraspray zit bij de beurslegers zo rond de 20 euro, veterinaire spray zit redelijk in die strekking. Grote verschillen zie je echter bij advisering op afstand, dit gebeurd bij het merendeel der veterinairen zelfs volledig gratis.
Niets anders dan ordinaire broodroof! Moet dan wel gezegd dat de spray der veterinairen voor de aura localis kadukus, wel wat beter te controleren valt, inmiddels naast traditioneel warm bruinrood en violet, nu ook in blauw, donkergroen, zilver en goud aangeboden.
Toch begrijpen wij niet dat beide groepen zo nadrukkelijk onder onze vergoedingen kunnen aanbieden. Wij werken zelfs nog op basis van no cure,no pay.

Wij begrijpen nu waarom de veterinaire stand zo populair blijft, niets anders dan valse concurrentie om anderen goedgezinde partijen uit de markt te drukken. Kom ook in opstand hiertegen en sla alarm, hierover moeten dringend kamervragen gesteld worden, dit kan echt niet langer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten