Pagina's

maandag 13 februari 2012

Casus 4: Het paard met moeilijk bloed.


Het probleem

Geachte mevrouw.
Ik heb een paard waar ik bang voor ben. Ik durf dit aan niemand voor te leggen. Als ik er op zit dan lopen de rillingen me over de rug. Het is een KWPNER en de afstamming is Special D x Hollywood. Is dit moeilijk bloed?

Liefs xxx

Ik was vergeten te vertellen dat het om een merrie gaat.






Onze eeuwenoude beproefde therapie.

Bedankt voor uw aanvraag voor een reading.

Op de vraag of dit moeilijk bloed is kan ik een bevestigend antwoord geven, dit paard heeft een afstamming uit Brik-a-brak. Ook blijkt uit het bloed dat dit paard enige ster-allures heeft, dit maakt de merrie een tikje arrogant, deze energie gaat als een klamme wind langs de ruggenwervels van de ruiter en dat geeft vervelende klachten zoals zweten en bibbers. Het is van belang om dit probleem per direct te gaan behandelen. Dit kan met gerichte Alchemische Bezinkings Therapie (A.B.T) . De duur is afhankelijk van de klachten, maar ligt gemiddeld tussen de 30 en 35 sessies die wekelijks plaats kunnen vinden, een sessie duurt ongeveer een uur. A.B.T. is al eeuwen een beproefde methode gebleken. Deze methode is vooral effectief bij kippenvel maar ook verzachtend bij zwilwratten, helaas is er wel een wachtlijst maar gezien de noodzaak van een snelle behandeling zullen wij u naar voren schuiven op onze wachtlijst en kunt u volgende week al beginnen, de tarieven zullen wij u per privé-bericht spoedig doen toekomen.

Het bloed van het paard zouden wij ook gericht kunnen behandelen dat ligt besloten in de afstamming, ik krijg de volgende informatie door van gener zijde: storm, ijzer, klein, opstandig, dromen, liefde. Maar ook wie storm zaait zal een tornado oogsten, dit paard mag dus beslist niet op het strand want dat kan fataal aflopen.
Om dit bloed te zuiveren van negatieve energieën kunnen we de ontijzeringsmantra toepassen, we zullen alvast meerdere leden van de Orde der Geneesswetsers voor deze ceremonie bijeenroepen want dit is geen sinecure en vergt veel inzet, energie en concentratie. Dit zou op zijn vroegst over 14 dagen plaats kunnen vinden omdat de leden van de orde wereldwijd vertegenwoordigd zijn en de ordeleden voor deze ontijzeringsmantra lijfelijk aanwezig behoren te zijn. Uiteraard gaan we uit van een passende reiskostenvergoeding.

Tot die tijd kunt u het paard Ferro Metalicus D3 toedienen, dit middel wordt speciaal door ons bereid in ons alchemisch laboratorium. Dit middel wordt gemaakt van edelmetalen na potentiëring zal het extra sterk werken. Voor de potentiëring hebben wij speciaal jonge kinderen in dienst om het te kunnen schudden, deze leeftijd is ingegeven door de eeuwenoude gedachte dat zij nog onbedorven zijn. U kunt onze offerte spoedig tegemoet zien.
Voor de toekomstige bestijgers van dit type paard starten wij dit najaar met onze bekende cursusdagen, ons is namelijk bekend dat naast angst en vreze, ook middelmatige toepassing der rijvaardigheid een grondslag bevat, hiervoor bieden wij individuele toonmuziektherapie met ventilerende mozaïek. De startdata zult u als binnenkort ontvangen in de nieuwsbrief.

2 opmerkingen:

  1. Lieve mevrouw!
    Bedankt voor deze uitleg alvast. Ik kijk uit naar de nieuwsbrief.
    Zou het ook goed zijn om mijn paard colloïdaal zilver te geven? Dat heb ik nog in mijn badkamerkastje staan. En vanwege het metaal, moet ze op ijzers, of juist niet? En wat vindt u van een bit? En weet u ook hoe het zit met metaal in een zadelboom?
    Ik wil alles proberen omdat ik radeloos ben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij zijn fel tegen ijzer, bit en boomloos uiteraard, reeds eeuwen zijn dit toch onvermijdelijke toebehoorselen van den werkelijke ruiter geweest. Hebt geen vrees, onze alchemische bezinkings therapie legt een totaal ioniserende laag over het gehele paard, waardoor er geen risico's meer optreden bij normaal gebruik, mocht u voor nog een hogere gradatie van uiterste veiligheid willen kiezen, dan kunnen wij u ook nog aanbieden, een ledertonic die werkelijk door de uitmuntende en ook gepatenteerde samenstelling volledige garante geeft. Alsmede een uiterst effectieve ijzerzalf die eenmaal wekelijks dun dient te worden aangebracht op de hoefijzers.


      Colloidaal zilver is een modern afgeleide versie waar wij niet achterstaan, ook past dit zeker niet in het individueel kader van dit paard, gelieve ook zeker 220 meter afstand te houden tot het paard , zodat er geen schadelijke invloed uit kan ontstaan. ook zou dit de ioniserende laag om het paard kunnen aantasten, wat zeker de gunstige uitwerking van deze laag kan inperken.


      Houdt u er wel rekening mee dat onze geboden behandeling geheel op het individuele paard is afgesteld. toepassing op andere dieren, mensen of goederen is geheel uw keuze en risico.

      Verwijderen