Pagina's

zondag 12 februari 2012

Casus 3: Poepende pony

Het probleem

Beste Madam V,

Ik ben radeloos...heb al veel dingen geprobeerd. Hypnose ,kristaltherapie, anti-depressiva zelfs een deskundige instructeur kan er niets mee...niets helpt. Mijn pony blijft maar overal poepen en daarna de poep aanstampen.Dit is natuurlijk niet leuk voor mijn andere pony die altijd een beetje sip kijkt als er weer voor zijn neus gepoept is.
Ik hoop dat u ons kunt helpen...




Onze eeuwenoude beproefde therapie.
Bedankt voor de snel toegestuurde foto daar kunnen wij snel mee verder, we hebben deze casus in het team overlegd omdat in de eerste instantie er wat verwarring ontstond wegens storende elementen in de communicatie, dit bleek te ontstaan doordat de andere pony steeds zijn neus ophaalde. We hebben deze ruis door een bio-energetische-energiebaan-geleider laten af buigen naar het oostelijk halfrond.

Het is vreselijk jammer te lezen dat er zoveel kaf tussen het koren zit en er slechte behandelaars die niet eens zijn aangesloten bij de Orde der Geneesswetsers misbruik maken van deze ernstige situatie.
Kristaltherapie zal in dit specifieke geval juist averechts werken, zeker als er verkeerde energieën in de kristal besloten liggen en dat kan snel het geval zijn. Onze kristallen komen uit het Azteeks gebergte en zijn vrij van storende negatieve energieën.
Prijs kun u per privé-mail natuurlijk opvragen bij onze orde, deze zijn van belang voor het andere paard en kunnen preventief bijdragen aan het herstel van het reukorgaan in verband met een eventueel te ontstaan nasaal epistaxis.

De pony is niet depressief dus anti-depressiva zijn dan ook niet aan de orde.
Ik heb de pony gevraagd of hij recent een verhuizing heeft meegemaakt, waarop hij bevestigend heeft geantwoord, ook geeft hij aan dat hij aan ander hooi moest wennen. Het probleem met de hypnotherapie was dat de hypnotiseur er zelf bij in slaap viel maar ook dat is geen passende behandeling voor deze pony, deze pony is juist zelf actief. Vanwege deze positieve eigenschap kunnen wij ook onze zeer positieve astrale energieën overbrengen als ondersteuning op het astrale vlak.

Wij kunnen u de volgende oplossing aanbevelen:
In deze casus is Feaces Flatulensis vulgaris C3 het juiste middel bereid uit puur bio-bronwater met selectief geheugen en zuivere natuurlijk geproduceerde verse mest zonder ballaststoffen van een gezond paard, dit middel is een sterke verdunning en zal daarom ook erg sterk werken, als bijwerking treedt heel soms doch gelukkig zeer zelden zeer ernstige diarree op, bij deze middelen kan eerst een verergering van de klacht optreden, raadpleeg in dat geval onmiddellijk de Orde der Geneesswetsers want geheel zonder risico is dit niet.
Dit middel dient u zorgvuldig tussen 2 maanstonden drie maal ’s nachts toe te dienen en wel om 12 uur, 3 uur en 6 uur te beginnen bij afnemende maan.
We bereiden deze receptuur in ons speciaal ingerichte laboratorium, de receptuur is overgeleverd van vader op zoon en van moeder op dochter en allen lid van de Orde der Geneesswetsers en uiteraard alleen via ons verkrijgbaar, de prijsopgave krijgt u in een privé-mail zo spoedig mogelijk toegestuurd. We begeleiden u graag in dit traject tegen een gereduceerd tarief omdat het een zeer langdurige zaak kan zijn, dit is onder meer afhankelijk van de leeftijd van de pony.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten