Pagina's

zaterdag 11 februari 2012

Hoedt u voor bedriegers


Via onze persoonlijke berichten krijgen we ook erg veel vragen binnen, hoe legitiem wij als orde der geneesswetsers zijn. Om daar een juist antwoord op te geven, moeten we terug in de historie, onze oprichting vond plaats in 1680, op dat moment in de tijd bestond er zeker nog niet het systeem, dat nu diergeneeskunde heet. Tot 1650 werkten we dus ook gebroederlijk naast elkaar ter verbetering der heil en welbevinden van het dier. Maar net als op andere vlakken der geneeskunst ontstonden stilaan groepen. Nu heeft de groep die het hardst roept meestal ook het democratisch gelijk, in die tijd hebben onze voorvaders en voormoeders echter besloten dat onze gebruiken en methoden feitelijk nooit een kunst zouden kunnen zijn of worden. Een groot deel van onze gaven is erfelijk en aangeboren. Deze genetische predispositie is duidelijk anders dan een aangeleerd systeem. Wij zijn dus al voorbestemd en al op zeer jeugdige leeftijd kunnen wij onze gaven ontwikkelen onder leiding van onze voorgangers, wij achten dit ook zeker superieur aan de systemen waar men na enkele jaren, op dit moment slechts 6, als volledig bekwaam genezer benoemt wordt. Vergelijk dit met onze ordeleden, die pas vanaf 25 jaar en minimaal een nakomeling van gelijk geslacht geproduceerd hebbende kan toetreden. Voor ons telt de aangeboren kracht vele malen sterker dan aangeleerde kennis. Pas eeuwen later kwam het tot de oprichting van de huidige opleiding tot dierenarts. Wij kunnen dus volledig onze legitimiteit beamen

Daarnaast betreuren wij ook de hedendaags uitwassen van daarop gelijkende genezers, die zich in grote getale aanbieden, hun wijsheden prediken dat een ieder zich zowaar zou kunnen bekwamen op velerlei in onze ogen sterk afgedwaalde en zelf totaal vertroebelde toepassingen. Vaak zou het voldoende zijn zich via enkele dagen oefening verkregen wijsheden volledig en voor flinke bijdragen aanbieden aan de argeloze burger. Wij worden bedolven onder verbasterde en in wezen zeer waardevolle methoden maar waar de middelen helaas slechts een inferieur aftreksel lijken te zijn van die waar wij de originele recepten kennen. Juist door deze uitwassen werden wij gedwongen ons uit het openbare leven terug te trekken en slechts op de achtergrond als schaduwen, onze deskundigheid aan te wenden.

Hoedt u dus voor de bedriegers, die niet het heil en welzijn van uw dier betrachten, doch slechts azen op uw pecunia. Dit is de hoofdreden, dat wij besloten hebben om anno 2012 de anonimiteit van onze orde gedeeltelijk te verbreken. Tot nog toe ware wij gedwongen, onze diensten in de schaduw uit te voeren, maar toch bleek dit te beperkt en konden wij in veel gevallen niet voldoende ingrijpen, daar waar het bedrog tot uiting kwam. Wij kunnen u als enige in Nederland voorzien, van originele en vooral ook reeds bewezen en beproefde methoden en middelen. Helpt u ons daar bij.


Wij hebben voor de financiële ondersteuning een stichting in oprichting, KvK registratie zal binnenkort plaatsvinden, als ook een ANBI-vergunning. Tot dat moment zullen wij u slechts op uw uitdrukkelijk verzoek kenbaar maken, hoe u ons kunt steunen in de strijd tegen ladenlichterij op grote schaal en kunt helpen het breed maatschappelijk ingeburgerde bedrog in te tomen via een privé bericht. Schroomt u niet wij hebben voor elke bijdrage een passende oplossing.


Waarschijnlijk hebt u het in een van de reacties reeds gelezen, maar ieder land binnen Europa bezit een zelfstandige Orde der Geneesswetsers, de verschillende orden staan slechts in contact via 2 gekozen oudsten, voordeel dat we dus ook geen probleem ondervinden wanneer u uw donatie liever via een buitenlandse rekening afgedaan wilt zien.



Strijd met ons mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten