Pagina's

zaterdag 11 februari 2012

Casus 2: De bokkende schimmel

Het probleem

Onze schimmel bokt iedere keer tot de amazone eraf ligt.
Wat kunnen wij doen?

Onze eeuwenoude beproefde therapie.

Vanwege de uiterst gunstige samenvallende astrale omstandigheden, bleek hedennacht direct contact met dit paard mogelijk, zeer uitzonderlijk, maar u ziet, ook op zeer geringe gegevens kunnen wij vaak al van dienst zijn. Ter controle, kunnen wij u melden, dat dit paard, zich op dit moment, in een van de koudste delen des lands moet bevinden.

Na kort overleg komen wij tot 2 mogelijke behandelingen.
De eerste bestaat uit Bachtherapie voor de schimmel, voor prijsopgave en de juiste selectie uit ons DVD assortiment kunt u ons privé contacten. Bij de prijs van onze DVD’s is uiteraard een duidelijke handleiding inbegrepen. Voor de ruiter raden wij aan om onze, op dit moment prijsgunstig te verkrijgen selectieve alcoholen therapie in te zetten, waarschijnlijk heeft u voldoende aan een 0,5 liter verpakking. Onze selectieve alcohol therapie kan bij deze hoeveelheid nog enkele dagen nawerking geven.

De tweede optie die wij kunnen bieden is een zeer te overwegen mogelijkheid, juist vanwege de uiterst zeldzaam gunstige astrale omstandigheden, bood zich namelijk een uitstekend aanbod aan, op enigszins dezelfde breedtegraad bleek zich namelijk een passende tegenhanger aanwezig. Dit paard is zwart, bokt niet, maar voelt zich net als uw schimmel niet op zijn plaats, de doorgekregen naam leek op Totilas, er is lichte twijfel, het zou ook Totelos kunnen wezen. U kunt uiteraard even via een zoekmachine bekijken of dit een geschikte partner lijkt, uiterlijk behoud u dus gewoon uw schimmel, slechts innerlijk vindt de astrale transplantatie plaats, lichamelijk zullen beide dieren ook geen nadeel ondervinden.

Een waarschuwing is op zijn plaats. Eerder deze maand heeft dit aangeboden paard reeds kort tijd gebruik gemaakt van onze diensten en helaas bleek na transplantatie, ook daar een tekort aan ruiterkunst het beoogde positieve resultaat negatief te beïnvloeden. Gelukkig is deze transplantatie met slechts beperkte bijwerkingen 3x uit te voeren per paard. Maar u begrijpt, u zult zelf garant moeten staan voor een kundig ruiter. Toch zijn de vooruitzichten erg gunstig, hoe tegengestelder de uitgangswaarde hoe beter en passender de resultaten, hier dus schimmel versus zwart, maar ook ruiter versus amazone.

Uiteraard is dit wel een overdenking waard, let wel, dit zwarte paard heeft ons geheel zelfstandig gevonden en vindt het ook zeer belangrijk dat hij gehoord wordt, zijn huidige ervaring is dat er meer over hem gepraat wordt , dan geluisterd. Dus wanneer u dit passender kunt invullen, komen beide karakters beter tot hun recht.

De passende verschuldigde bijdrage zullen wij u per privé-bericht zenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten