Pagina's

zaterdag 11 februari 2012

Casus 1 : Brunskjottur Fress: IJslands paard

Beste Bianca en Brunskjottur Fress

We hebben achterhaald waarom jouw IJslander jeuk heeft, het blijkt namelijk dat jouw pony een verkeerde naam heeft, in het IJslands heet jouw pony bruinbonte kater. Hierdoor is er dus een misvatting ontstaan bij de kattenvlo. Deze medebewoners van jullie stal raken dus telkens weer verward en bij hun zoektocht naar katten dwalen ze iedere nacht uren over jouw pony, wat inderdaad jeuk geeft. Verder zijn van deze zoektocht geen nare bijverschijnselen bekend, maar om de jeuk tegen te gaan lijkt ons een omdoping naar een minder verwarrende naam op zijn plaats.

Wij bieden hiervoor aan onze naamtransversie-ceremonie, deze kan uitsluitend plaatsvinden bij volle maan, waarbij de maan ook duidelijk zichtbaar is. De eerst volgende dagen die daar dus voor in aanmerking komen zijn 8 maart 2012 of 6 april 2012. Uw moeder heeft daardoor dus ook ruim de tijd om onze redelijke vergoeding bijeen te sparen.

Wij bieden ook een betalingsregeling aan en verzending in termijnen, voor deze ceremonie zijn inbegrepen 3x enkelvoudig gradatie + inzet ordelid, 4 klankschalen, 2 amuletten, 15 liter selectief water, 1 liter selectieve alcoholen. Deze alcoholen zijn op dit moment ook met korting verkrijgbaar, hiervoor maken wij namelijk gebruik van een zeer oude originele receptuur, uit het Friesche land, dit waardevolle erfgoed is op dit moment in ruimere mate beschikbaar, laat deze kans dus niet onbenut.
De volledige prijsopgave doen we je per privé-bericht toekomen.

De vraagstelling

Mijn pony is van ijsland en ik zou heel graag een rading hebben omdat hij heel erge jeuk heeft aan zijn billen en niemand weet hoe het komt,ook de dierenarts snapt er niks van en die is ook heel duur, mijn moeder wil dus niet teveel betalen, dus als jullie het dan weer goed kunnen maken, heel graag.
liefs, Bianca

Onze eeuwenoude werkwijze

Beste bianca,

Vanwege de herkomst van je pony, IJsland, hebben we voor de vertaling alvast contact opgenomen met onze zusterorganisatie op IJsland, deze kan rechtstreeks je pony vragen hoe hij aan de jeuk komt en zal dan wat er vertelt wordt voor ons vertalen in het Italiaans, gelukkig heeft een van onze ordeleden een Italiaans/Siciliaanse afstamming en kan dit dus verder zonder teveel oponthoud plaatsvinden. Helaas kunnen we door de noodzakelijke tussenkomst van de zusterorde, hiervoor slechts de sub-astrale reading inzetten. Vanwege het tijdsverschil zal de reading ongeveer rond 22.00 uur plaatselijke tijd beginnen, uiteraard moet de pony dan wel met zijn hoofd direct op de maan gesteld staan, voor de beste ontvangst. We sluiten dan ook mooi aan op de andere wereld, waar de beste openstellingsuren vanaf 24.00 uur begint. Het antwoord kunnen we dan morgenochtend vanaf 5 uur verwachten.

Kun je nog wel even laten weten hoe je pony heet, zodat we kunnen controleren of we de juiste pony in contact hebben.

De naam van het betreffend dier
Hallo,

de naam van me pony is wel heel moeilijk, hij heet Brunskjoltur Fress.

heel lief dat het mag!
daag, Bianca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten