Pagina's

woensdag 15 februari 2012

Verheugende en verbazende berichten en mededelingen.



Deze week is er toch zeker weer een kleine overwinning behaald voor hen, die zich bezighouden met de serieuze geneesswetserij, een der grootste paardenfora van Nederland, heeft besloten, dat niet slechts de concurrerende veterinaire geneeskunde zal zegevieren, doch blijvend ruimte zal uitdragen in uitwisseling van meerdere stromingen, al had dat in onze ogen duidelijk beperkter gekund. Naast de reguliere veterinairs zijn wij uiteraard toch de meest aanvaarde, bekende en betere partij ter informatie voor leken. Dergelijke beslissingen zijn in den huidigen tijd toch vrij uitzonderlijk, er is dit maal niet eens een financieel gewin nodig geweest noch sprake van cadeauartikelen. Eigenlijk spijtig, daar de vouchers voor een gratis af te nemen consult reeds in druk waren. Wij voelen ons doch zeer vereerd en zullen daarom ten spoedigste een orde-der-geneeszwetsers account aanmaken, zodat we ook via deze weg onze hernieuwde openbaarheid kunnen beleven en uiten.

Ook kregen wij via een vertrouwde influistering het bericht alsof voor ons werk een modern verzinsel als beroepsvereniging nodig zou zijn, na wat verdere informatie vergaring blijkt dit dus om en voor ons volledig overbodig bedenksel te gaan. Wij zijn reeds verenigd sedert 1680. Maar na nogmaals een korte astrale vergadering, die binnen onze gelederen heeft plaatsgevonden, is de vorm echter een uitkomst, niet meer afwegen wat nu wel of niet vertrouwd is, maar slechts keus uit 3 opties, ten eerste de oudste: De Orde der Geneesswetsers, ten tweede de groep veterinairs en ten derde de ambulante beurslegers. Waarbij de laatste groep dus feitelijk de vereniging der afgedwaalde beroepen herbergt. Wij geloven dan ook niet dat wij enige belangrijke concurrentie te duchten hebben, het kwaliteitsverschil moge duidelijk zijn en blijken. Ook zal snel duidelijk worden of de zogenaamde derde macht dit maal tot vereniging in enen bereid zal zijn.

Mededeling voor onze ordeleden: Het is ons standpunt dat toetreding tot enige andere vorm van vereniging uiteraard verwijdering betekent uit onze orde, daarmee geeft u dus ook uw bloedlijn in volgende graad geen mogelijkheden meer tot terugkeer en zullen de directe lijnen naar de astralitiet van de orde per direct verbroken worden. Ook zullen de u toegeleende versierselen en gereedschappen, nog slechts via ideomotorische effecten bruikbaar zijn. Hoedt u daarvoor, amices!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten