Pagina's

dinsdag 21 februari 2012

Hoedt u voor namaak

Sinds de Orde der Geneesswetsers anno 1680 uit de anonimiteit is gestapt zijn er in korte tijd enige verontrustende namaak artikelen in de nieuwe media verschenen. Als een driest stappend paard is er gebruik gemaakt van onze lang vergaarde kennis overgeschreven aan den keukentafel ten behoeve van een verwante schoffelaar of andere profiteur ter eigen gewin en glorie. Helaas betreft het niet alleen onze eeuwenoude kennis maar zijn er meerdere mensen gedupeerd door deze oliphantus fantastica in den porseleinkast.
Hieraan ten grondslag ligt een vrij ernstig ziektebeeld dat bestaat uit het buitelen over den eigen leugens.

Ook onze receptuur blijkt niet werkzaam te zijn omdat de geheime rituelen die bij de bereiding van onzer oude en nieuwe geschriften niet zijn toegepast, men drinkt geen koffie aan den keukentafel bij de zorgvuldig geschreven teksten. Dat is gemakzucht en geeft op generlei wijze blijk van kennis over den materie.
Hoedt u voor deze lieden daar zij niet begrijpen waar zij mee bezig zijn en enkel uit zijn op financieel gewin.

Ook den kennis van in en uitheemse planten is dezen mensen vreemd, onze zorgvuldig geïmporteerde planten uit Nieuw Zeeland lijken volgens deze ondeskundige swetsers hier al te bloeien in januari hetgeen werkelijk onmogelijk is gezien den maanstanden in ons westelijk halfrond. In 1680 werd men voor deze namaak op de brandstapel gezet, thans in den 21ste eeuw is er een gerechtelijk magistraat die zich over deze bijzonder gevaarlijke praktijken buigt, deze magistraat heeft den betreffende keukenmeid en den schoffelaar op alle vlakken schuldig bevonden en veroordeeld voor deze frauduleuse praktijken.

Wij de Orde der Geneesswetsers lopen door deze namaak producties inkomsten mis, maar ook de ons wel gaarne ontvangen referenties, giften en cadeaux doch wat veel gevaarlijker is de onzorgvuldig overgeschreven recepturen, een veranderd woord kan levens kosten!
Komt u op het spoor van deze namaak producten en recepturen, stuur ons een schrijven en wij zullen onze rituelen inzetten om deze mensen te doen stoppen met deze illegale en onwenselijke praktijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten