Pagina's

zaterdag 25 februari 2012

Na de storm

U heeft ons waarschijnlijk een aantal dagen gemist, maar dat kunnen we uitleggen, juist deze periode van het jaar is voor ons, de Orde der Geneesswetsers zeer belangrijk, namelijk vastennacht, waarin wij ons via zeer oude traditie losmaken van de winter en klaar maken voor een nieuw begin van het astrale jaar. Dit jaarlijks terugkerend fenomeen moet nu eenmaal plaatsvinden voor de eerste nieuwe maan in het voorjaar.
Naast uitgebreide samenzang en een jubeltocht, wordt hierbij rijkelijk onze selectieve water en alcoholen therapie ingezet, hierop hoort dan ook een drietal etmalen van meditatieve staat worden doorgemaakt.

Onze energie is dus wederom stevig gebundeld en dit blijkt ook dringend nodig, nog steeds wordt ons gemeld dat er vele beurslegers actief blijven, die het zowel op mens als dier voorzien hebben, anno 2012 zouden wij toch reeds wijzer moeten zijn.
Of blijven wij hangen in bijgeloof of het meer moderne placebo-effect. Beiden zijn zelfs door onze collega’s uit de wereld der wetenschappers als bewezen en erkend verklaard. Ook wij onderschrijven het bestaan van dit zelfgenezend vermogen. Willen wij dan werkelijk onze beurs blijven keren, voor iets wat in onze persoonlijke gedachte al mogelijk is en dan zelfs volledig kosteloos is toe te passen?

Ter oefening van deze beide effecten kunnen wij u uiteraard van dienst zijn, hiervoor bieden wij aan:

1.) Het zelfstudie pakket volgens de leer van Grimm, dagelijks enkele bladzijden uit dit geweldige cursusboek brengt u zeker in de juiste stemming tot volledige
suggestie. Vol aanwijzingen hoe u uw naasten kunt stimuleren tot werkelijk bijgeloof.

2.) Het online pakket pillendraaier, waarbij slechts een beoefenaar per huishouden of stalling voldoende gaat zijn, hierin zijn zowel het pillen draaien als het toepassen van helder water geschikt voor suggestie en het bijkomend placebo-effect wordt gegarandeerd.

Een spreuken en mantralijst wordt bijgeleverd en als extra een aantal hervulbare apothekersflesjes, met verschrijfbare oude etiketten en een speciaal potlood.
Tevens zullen komend voorjaar de workshops hoe lijk ik een Sjamaan, Indiaan en Char-latan starten, deze workshop kan zowel in groepsverband plaatsvinden als per privaatpersoon, ook een aanrader voor maneges en rijverenigingen. Zo bent u na deze workshop in staat uw volgers zoet te houden, terwijl wij u uiteraard onze dienst als Geneesswetsers kunnen vervullen. Op deze wijze vormt u een zeker schild tegen beurslegers van buitenaf en blijft u uiteraard baas over uw eigen erf.
Aansluitend op de workshop kunt u uiteraard mee op onze begeleide wandeling, waarbij u in staat gesteld wordt tot het vergaren van diverse versierselen ter opsmuk van uw verkregen alter ego.
Laat deze kans niet voorbij gaan en neem per privébericht contact op, waarbij we u een prijsopgave doen toekomen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten